.
Вход / Регистрация

Най-добрите реплики в 20-ти епизод на MasterChef

"Готов съм да готвя като тазманийски дявол, който току-що е влязъл в непозната гора" - Петър
2111357625

Избирам за отбора тази кулинарна фурия. Когато Божана готви, край нея има пушек.
Иван

Иван и аз сме като две морета с различна плътност. Винаги се блъскаме един в друг, но няма шанс да се комбинираме в едно.
Димитър

Щафетно готвене с тези хора е мисия невъзможна. Няма комуникация – няма готвене.
Димитър

Притеснява ме, че няма да имам контрол върху отбора. Роси има навика да се замотва, а Куку – да изперква.
Виктория

Само за секунда се оглеждам, виждам състава на отбора и знам – ние сме победители просто.
Иван

Стратегията ми в склада е да съм като едно малко японско багерче и да загребвам продукти в кошницата. После ще ги сортирам и ще мисля комбинацията.
Петър

Виждам, че Иван е много лошичък. Не иска да ми даде яйце. И после не знам, ако Вики може да хване моята идея.
Стелиан

Това, че Иван ми изхвърли соса, мен лично ме обижда. Този сос също може да се поправи.
Цветомир

Заварвам на банката две банички и малко накълцан зарзават. 30 минути до края, а нямаме нито един започнат протеин.
Димитър

Като го знам Куку, ако го е хванала паниката, и слон няма да открие в склада.
Виктория

Роси влиза все едно е на разходка в Южния парк. Спокойна, лежерна, здрасти, как си, какво имаме тук.
Петър

Къде са ми подправките, гайс? Тези са скандални, как готвят без подправки... Чувствам се като жабата във вица, която казала „Ами аз да се разчекна ли?”
Божана

Шеф Виктор Ангелов:
- Роси, какво е това?
- Сварен картоф. Мисля да го използвам.
- Това не е картоф, това е тиква.

Божана е като Спиди Гонзалес.
Шеф Виктор Ангелов

Добре че съм толкова спокойна. Ако беше някой друг, вече щеше да е хванал Божана за косата, за да я накара да млъкне.
Росица

Не ми харесва тази чиния въпреки многото труд, който положихме. Божана прави едни и същи чинии от две седмици.
Иван

Най-тъпото е, че отивам на стрес тест с хората, с които работихме рамо до рамо и бяхме един задружен отбор.
Виктория

Честно казано, от видяното до момента ме хвана яд, че не слязох долу, за да се приключи с тази имунитетна драма и да започнем на чисто готвенето.
Божана

Кога виждам, че се изгори чипсът, направо ми се изгори душата. Сега съм на втори чипс.
Стелиан

Чинията ми много добре. Мен страх само, че рибата не е добре готвена. Другото – нямам проблем.
Стелиан

Този път, ако има време, искам да правим и суши, и тартар. Много съм притеснен. Аз веднъж се прецакам със суши. Мислим, че този път аз съм цар на сушито.
Стелиан

Петър към шеф Андре Токев:
- Искам да направя един сос „Холандез”.
- Правил ли си досега „Холандез”?... Петре, пожелавам ти успех, обаче „Холандез” не си правил.

„Холандез” явно го водят за доста сложен и пипкав сос, но според мен това е просто една майонеза на водна баня.
Петър

Шеф Андре Токев към Куку:
- Нали знаеш, че правиш суши за най-големия експерт в България (сочи към шеф Петър Михалчев).

Шеф Петър Михалчев към Куку:
- Сутляш знаеш ли какво е? Мляко с ориз. Преварил си ориза.

На външен вид си го барнал. Почти като в ресторант. Определено при сушито има прогрес, но си преварил ориза.
Шеф Петър Михалчев към Куку

Тъпо суши ме прецака много.
Стелиан Куку

Искам да се изправя срещу Димитър, защото знам, че той е в моята категория. Общо взето сме еднакви натуражи и срещу него ще бъде най-интересната битка.
Петър

Никога не съм правил сладолед, камо ли със сух лед.
Петър

Готов съм да готвя като тазманийски дявол, който току-що е влязъл в непозната гора.
Петър

Димитър има бърз ум, но е по-докачлив и си изпуска бързо нервите. Аз съм по-хладнокръвен и това ще ми даде шанс.
Петър

Никога не съм правил кекс. Гледал съм от майка ми, на нея това й е любимият сладкиш. Надявам се да не отпадна точно с кекс, защото това ще я разстрои.
Петър

Шеф Петър Михалчев към Петър:
- Какъв кекс правиш?
- Балкантурист. От рецептите на Иван Киров. Леко тунингован със сушени плодове и орехи.

Дебеличкият пенсионер е толкова злобен и толкова голям лицемер, че не го понасям.
Димитър за Иван

В този момент всички от балкона са като на стадион и аз хващам кекса като купата на Шампионска лига.
Петър

При Димитър имаме кекс с изключително добър вкус, но формата му е като на паднал от шестия етаж.
Шеф Виктор Ангелов

Съжалявам, че напускам MasterChef, но го правя с високо вдигната глава, защото битката беше епическа, с достоен противник.
Петър

Коментари (0)
  • Последни
  • Най-четени