.
Вход / Регистрация

Как се приготвят пица-класика, пица-десерт и пица-калцоне?

Председателят на Българската асоциация на пицарите Chef Радо Кирязов ще даде урок за приготвянето на пиците в специален MasterClass

Специалистът ще изненада участниците и с професионална пещ от световно ниво, която пече 6 пици за 120 секунди. Брашно, мая, квас, сол, зехтин и вода, отлежали минимум 24 часа се превръщат във финно тесто за хрупкав блат в ръцете на майстора. Той ще демонстрира тънкостите за Маргарита, разточването и „зашиването” на калцоне, обезвъздушаването и гарнирането на сладка пица.  Каква е формулата за перфектното тесто, с колко продукти трябва да е натоварена италианската класика, как се получава идеален борд и кой ще успее да повтори максимално добре трудния урок на Chef Кирязов.

Коментари (0)