.
Вход / Регистрация

Лео Бианки пред webcafe.bg – „Където има храна, винаги има любов“

Корифеят на италианската кухня за любовта си към храната, водещите си житейски принципи и новото предизвикателство по пътя му
2111536561.jpg

Корифеят на италианската кухня и жури в четвъртия сезон на MasterChef - Лео Бианки, споделя пред webcafe.bg за любовта си към храната, водещите си житейски принципи и новото предизвикателство по пътя му. Ресторантьорът, посрещнал Ерос Рамацоти, Жерар Депардийо, първата ни ракета Григор Димитров,  Никол Шерцингер и Гаел Монфис, споделя, че след 20 години в България, това вече е неговият дом.

„Тук имам любов. Мога да кажа и че където има храна, винаги има любов. Така че освен в дома, силни емоции ще има и в новия MasterChef, който за мен е най-важното събитие за отминалата година”.

Той е категоричен, че взима решенията си сам, за да не отговаря друг за неговите грешки. Казва, че това, което го вади от равновесие, са нечистите мисли, подмолните действия и злословенето. А най-щастлив е, когато е с близнаците Николо и Матиа.

Кой са най-сложните думи в българския език за един италианец, как е празнувал Коледа в родната му Анкона и какво иска да научат участниците в MasterChef, можете да видите ТУК.

2111536560.jpg
MasterChef става още по-динамичен, свеж и емоционален в сезон 4 през 2018 годинаКорифеят на италианската кухня - Лео Бианки - се присъединява към Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев в екипа на журито