.
Вход / Регистрация

bTV и MasterChef търсят четвъртото поколение кулинарни таланти

Кастингите за новото издание на световния телевизионен хит стартират днес
MasterChef

Любимото кулинарно шоу на България MasterChef се завръща с четвърти сезон по bTV. Авторитетното жури на тримата топ готвачи – Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев започва търсенето на новото поколение хоби готвачи, готови да покажат, че са по-силни от жегата, по-бързи от умората и достатъчно смели, за да отвоюват всяка крачка към готварските върхове. Защото най-добрият готвач в собствената си кухня е в грешната кухня!

Всеки, който иска да изпита своята страст и въображение към храната и да се докосне до най-високите стандарти на кулинарното изкуство, трябва да се запише за кастинг на http://masterchef.btv.bg/casting/ или на телефон +359 879 280 449. Желаещите да се включат в едно от най-драматичните и завладяващи състезания за кулинарна креативност, трябва да са навършили 18 години, да не са работили и да не работят като главни готвачи или да получават доходи от приготвяне на храна в професионална обстановка. Одобрените кандидати ще покажат любимите си рецепти на предварителните кастингите, за да заслужат шанса да се срещнаст със строгото, но справедливо жури на MasterChef.

bTV отпразнува успешното начало на есенния телевизионнен сезон с грандиозно партиДългоочакваният кино сериал „Скъпи наследници” ще стартира през януари 2018 г.

В четвъртия сезон на MasterChef  най-добри хоби готвачи ще се изправят пред по-интересни кулинарни предизвикателства, ще трябва да се справят брилянтно с още повече обрати, изненади и неочаквани нови правила. Те ще имат честта да готвят рамо до рамо с корифеите на вкуса Виктор, Андре и Петър, да поднасят шедьоври на колоритни гости и да усъвършенстват готварските си умения до професионално ниво.

MasterChef