.

 

За MasterChef

MasterChef е едно от най-драматичните и завладяващи телевизионни състезания в световен мащаб, което дава шанса на обикновени хора да сбъднат мечтите си и да постигнат нещо необикновено. От старта на формата през 2015 година в ефира на bTV, кулинарното шоу се превърна в хит сред любителите на добрия вкус в България и направи популярна гурме културата в страната.

Шестият сезон на шоуто, в което световно признатата Chef Силвена Роу, Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев ще търсят нови кулинарни звезди, стартира на 24 февруари от 21:00 часа на всички платформи на bTV. MasterChef ще пусне най-запалените си почитатели и зад кадър, в специалните ексклузивни видеоматериали, които ще бъдат достъпни на сайта в секцията „За ненаситните“.

Новите кандидати за престижната титла и наградата от 100 000 лева ще се борят за признанието на авторитетното жури в обновена кухня с още по-голям склад и още по-богата палитра от продукти. Те ще се изправят пред горещи предизвикателства и неочаквани изненади, за да докажат, че с талант и упоритост може да се постигне съвършенство.

Шоуто на добрия вкус ще удовлетвори и най-взискателните фенове. Модерните тенденции на световната сцена, формулите на изпитани рецепти и иновативни техники ще се съчетаят в едно, за да обогатят още повече кулинарната култура в България. Както и в досегашните сезони, „гладиаторите“ ще представят своите виждания за първокласна кухня и често ще надминават нивото на дългогодишни професионалисти.