.

 

Анна Стефанова: Обичам много да готвя, никога не съм го правила по задължение

Първите ми опити в кухнята бяха с моя дядо, сподели тя

Анна Стефанова е съпруга и майка на две момчета. Освен това умее да приготвя бонбони и всякакви сладки изкушения. Снощи след отборна битка тя загуби престилката си, напусна MasterChef и не успя да сдържи сълзите си.

Анна заяви, че не е била готова за загуба. Сподели, че изпитанието и напрежението на MasterChef са били сериозни за нея, но е създала страхотни приятелства и незабравими моменти.

Двамата ѝ сина са много щастливи от участието ѝ и ѝ се радват пред малкия екран.

За първите си опити в кухнята, Анна разказа, че са свързани с дядо ѝ и приготвянето на кексове. Той е зародил желанието в нея и любовта към готвенето. И допълни, че никога не е творила в кухнята по задължение.

Сподели, че обожава шоколада и по време на втората си бременност се е запознала с тънкостите в направата му в специализиран курс. Тогава качила 35 кг, но когато решила, че няколко месеца по-късно ще се кандидатира за Мисис България, се мотивирала да възвърне формата си. Спазвала режим и успяла да постигне целта си.

Анна разказа, че титлата ѝ е донесла много положителни, но и някои отрицателни неща. Популярността и възможността да даде своя пример, да помага на хора в нужда, за съжаление я срещат и с хора, които се опитват умишлено да ѝ навредят. Но тя продължава напред, уверена, че може да се справи с всяко препятствие.

Анна подари на Деси Стоянова кутия от собственоръчно направени бонбони от белгийски шоколад. Своята страст обикновено споделя в групи с деца и призна, че в момента малките кулинари много ѝ липсват.

Мисис България коментира, че извънредната ситуация ѝ действа зле, тъй като е много дейна и не може да изпълнява много от ролите в живота си. Но е сигурна, че с дисциплина и домашни забавления, ще се справим със ситуацията много по-бързо.