.

 

Божана Кацарова: Искам да съм човекът, който да съчетае предприемачеството, комуникацията и храната в едно

В момента продължаваме да се развиваме с ужасно много събития, сподели тя

"Мастършеф" определено променя съдби. След като печели третия сезон на най-доброто кулинарно шоу у нас, Божана Кацарова става най-разпознаваемият шеф-готвач в България. Щурата хоби-готвачка се превърна в любимка на зрителите на bTV и оттогава те не спират да следят нейното развитие. И типично в неин стил - да бъде различна - Божана не отваря ресторант, след като печели наградата. Тя започва да изследва света, да пътува и да развива различни кулинарни проекти.

"Аз съм човек, който обича да прави различни неща, да има движение, екшън, разнообразие. Аз прецених, че искам да съм човека, който да съчетае предприемачеството, комуникацията и храната в едно. В момента продължаваме да се развиваме с ужасно много събития - фестивала "Don't waste taste", който организирахме миналата година, който премина фантастично и тази година подготвяме следващо издание. Сериите от вечери, които правим "Supper club", моят ъндърграунд ресторант за 15 човека, който правим на различни места на планирани от мен дати с гост готвачи и в същото време съм шеф и на луксозна яхта."

И успоредно с всичко това, съвсем скоро очакваме първата кулинарна книга на Божана. По нейните думи вътре ще е пълно с истории, на които докато четеш, ще се заливаш от смях.