.

 

Chef Андре Токев за новия сезон на MasterChef: Характерите са различни, но участниците са много отборни

Действат много задружно, допълни той

Chef Андре Токев е един от най-добрите ни шеф-готвачи. Днес той няма да бъде жури, а гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис" заедно с дъщеря си Елиза Токева.

"Мисля, че имам талант, както и сестра ми, но не и в професионалната кухня. Обичам да готвя вкъщи, за приятели, да експериментирам, но не и професионално", сподели Елиза.

На въпроса защо е избрала актьорската професия, тя отговори: "На мен ми беше по-интересно да изследвам душите на хората. Актьорството ми помогна да разбера по-добре себе си, останалите, да влизам в характери, в различни герои.
Татяна Лолова беше първата ми голяма партньорка. Снимахме филм - "Пътят към Коста дел Маресме". Той беше българското предложение за "Оскар". Така започнах, на 19 години.

"Ние много се забавляваме, когато готвим. Всеки дава идеи, а Елиза пък е много добър критик на храна. Има много добре развит вкус", разказа Chef Андре Токев.

По повод новия сезон на MasterChef, който започва на 23 февруари, вторник, от 21 часа по bTV, Chef Токев сподели: "За мен този сезон, както всеки сезон, винаги е интересен. Характерите са донякъде различни, но участниците са много отборни и действат много задружно. Разбира се, на финала всеки започва да дърпа, за да спечели титлата, но като цяла много си помагаха, действаха заедно. Това ми беше много интересно."

За финал водещият на шоуто Николаос е подготвил изненада за Chef Андре Токев. Той има на разположение 4 минути, за да приготви ястие под напътствията на дъщеря си Елиза. Задачата се усложнява от това, че през цялото време трябва да е с превръзка на очите.