.

 

Димитър Тончев: През цялото време на финала сърцето ми туптеше усилено

В началото не очаквах да стигна толкова далеч, но в последствие видях, че съм на достатъчно добро ниво, за да стигна до финал, сподели той

Гост в "Преди обед" е най-младият хоби готвач в историята на MasterChef Димитър Тончев - бронзовият медалист на шоуто. Той беше единственият мъж, който заслужи "златната престилка" на шеф Токев, а невероятните му умения в кухнята и увереността му го пратиха като финалист.

Димитър получи много комплименти и признания в шоуто.

"През цялото време на финала сърцето ми туптеше усилено", сподели той.

"В началото не очаквах да стигна толкова далеч, в последствие, когато видях останала конкуренция, видях, че съм на достатъчно добро ниво, за да стигна до финал. Затова бях толкова разочарован, че не го спечелих, защото знаех, че имам ли възможността да съм на финал, имам огромните шансове да го спечеля", каза Димитър.

На въпроса, ако си представи първата книга за него, как би започнала тя, той отговори: "Най-вероятно с баба ми. Бих описал защо според мен аз мога да готвя толкова добре - това е, защото аз прекарвах много време с баба си, която не готви сложни неща. Тя готви доста прости неща, но ги прави идеално вкусни."

В студиото Димитър приготви баничка с боза и тахан халва - десерта, който щеше да приготви, ако беше стигнал до финала на MasterChef.