.

 

Кристиян Матев: Можех да се представя и по-добре в "MasterChef"

Ето какво споделиха двамата отпаднали участници

Първите двама отпаднали от MasterChef хоби-готвачи - Кристиян Матев и Миглена Борисова, гостуваха в студиото на "Тази неделя", за да споделят емоцията в най-желаната кухня на България.

Кристиян призна, че отпадането му още в първия ден на гладиаторската битка се дължи на прекалената му увереност в първите предизвикателства, подхранвана допълнително и от факта, че останалите състезатели са го разпознали като силна конкуренция. Това, в съчетание с грешката да погледне към своята конкурентка за престилката Карина, го е разконцентрирало и е заложило серия от обърквания. След края на емоцията MasterChef, Кристиян отчита разочарованието на близките си от това, че не е показал пълния си потенциал, но от друга гледна точка е получил предложения за работа в сферата на кулинарията, които сериозно обмисля.

Промяната в живота на втората отпаднала кулинарка - Миглена Борисова се състои с постигането на мечтата на живота й - да има дете. Миглена отчита като най-голяма спънка в предизвикателството MasterChef своята емоционалност и натиска на времето. Ключовото предложение за брак от нейния любим - Гошко от Враца, придружено с получаването на бялата престилка и вълнението от готвенето са освободили съзнанието на Миглена и са отворили място за сбъдването на една голяма мечта - зачеването на бебе. Вече в края на третия месец, кулинарката признава, че създаването на семейство и усъвършенстването в бебешкото гурме са нейн приоритет, а сбатбата ще почака, докато влезе във форма и има малко шаферче.