.

 

Най-добрите хоби готвачи у нас показват умения в петия сезон на MasterChef

Тази вечер започва оспорваната надпревара за голямата награда от 100 000 лева и престижната титла

Най-добрите хоби готвачи в България са готови да покажат талантите си тази вечер по bTV. Започва оспорваната надпревара за голямата награда от 100 хиляди лева и престижната титла MasterChef.

Петият сезон на кулинарното шоу стартира тази вечер.

Тази година в петия сезон на MasterChef за първи път зрителите и онлайн потребителите ще могат да виждат и кадри от снимачната площадка на шоуто на адрес masterchef.btv.bg.

„Очаквайте приключение, преживяване, очаквайте добрият вкус – изкусително, съблазнително, деликатно, вкусно ястие във вашите домове. И аз съм най-щастливата жена-шеф в света, защото работя с най-професионалните шефове в България”, каза новия член на журито Силвена Роу.

„Много интересно предаване, много хубави участници. Самото готвене и предаване става много позитивно и мисля, че това ще донесе много позитивизъм на българския народ. Участниците готвят на много високо ниво, с много знания, и се надявам от едни хоби-готвачи, много добри хоби-готвачи, да се превърнат в страхотни професионални готвачи”, разкри шеф Андре Токев.

„Както каза – очаквайте. И ние очакваме за първи път, очаквам с нетърпение голямо забавление. Ние тримата много ще се забавляваме с нашето ново екзотично попълнение шеф Роу – хелоу! Също така на нея й отговарят колоритните, екзотични участници, които сме подбрали – с много интересни истории, много интересни случки, и разбира се – чинията трябва да отговаря на визията им и на характера”, добави шеф Петър Михалчев.

Надпреварата започва точно в 21 ч. по bTV – петият сезон на MasterChef.