.

 

Неда разбира за втората си бременност точно преди да излезе на елиминация

Добрата новина първо казва на Добата

Определят я като стихия - не само на сцената, но и зад сцената. А и в кухнята. Тя категорично е най-артистичният участник в MasterChef. Всеки път беше на границата между великолепното представяне и безпорядъка, между хармонията и анархията, заради което получи от Chef Силвена Роу определението "Господарката на хаоса".

Загуби на крачка от полуфиналите, но след отпадането ѝ от шоуто, животът ѝ се преобърна.

Гост в студиото на "Преди обед" е Неда Соколовска.

"Влизането ми в MasterChef беше провокация към мен самата", каза Неда, като сподели, че е искала да направи нещо различно и да излезе от своя кръг.

"Това е такова изпитание за характера на човека, проверка на възможностите му, такова училище, връщане към психологическите механизми на детството, които ти се отключват", заяви тя.

По време на участието си Неда разбира, че чака второ дете. По този повод тя разказа: "Добата е изключително голям човек. Той има толкова добро сърце, има такова безгранично чувство за хумор и е толкова над всичко. Много ценен човек е Добата. Тогава отидох при него - трябваше да кажа на някого... Той започна да ми носи кошницата, никой не знаеше защо. Всички си мислеха, че съм някаква принцеса."

В предаването Неда приготви паста с карфиол и аншоа и сос от тиква.