.

 

Теодора Бонева: Пристрастяваш се към самия MasterChef

Теодора показа характер и желание да е перфектна до най-малкия детайл

COVID-19 раздели живота ни на преди и сега. А едно от удоволствията в близкото минало беше ходенето на ресторант.

Гост в "Преди обед" е Теодора Бонева от MasterChef. Тя показа характер и желание да е перфектна до най-малкия детайл, но едни пълнени чушки я отдалечиха от мечтаната престилка.

"И най-добрите бъркат. Няма безгрешни хора. Не съм демотивирана, мотивацията ми е на макс. Имам супер много енергия да продължавам да правя това, което обичам да правя", категорична е тя.

"Пристрастяваш се към самия MasterChef. Тази емоция, този адреналин... той те кара да се развихряш още повече. Но има моменти, в които сме блокирали и правим глупости", отбеляза Теодора.

За първите си стъпки в готвенето тя сподели: "Баща ми замина за Канада и се наложи вкъщи да готвя. Ядохме доста години яйца. Първото ядене, което сготвих, беше сърми. Никой не ми беше казал, че оризът набъбва, сърмите започнаха да падат от тенджерата, стана димилка в цялата кухня. Имам и свидетели на този случай."

Теодора разказа за решението си да замине за Австралия и преживяванията си там, завръщането си в България и запознанството ѝ със съпруга ѝ.

Тя е приготвила невероятен чийзкейк. Сподели и каква е новата ѝ идея за в бъдеще. Вижте във видеото.