.

 

Титлата Мисис България не пречи на Анна Стефанова да е перфектна готвачка, майка и писателка

В „Тази неделя“ тя разказа за новия си проект – детска книга

Титлата Мисис България не пречи на Анна Стефанова да е перфектна готвачка и майка на 2 деца. Тя напусна MasterChef преди няколко седмици, но се представи повече от блестящо в кулинарното шоу. 

В „Тази неделя“ тя разказа за новия си проект – детска книга. Тя разказа, че преди 6-7 години е била написана „Принцеса Анна“, но чак сега е успяла да я издаде.

„Попаднах на страхотни илюстрации на Анна Бабиш, в които се влюбих и реших, че това е моментът. В първоначалния си вид беше „Слънчева принцеса“, защото се разказва за едно слънце и една принцеса“, посочи Анна и сподели, че любовта ѝ към децата я е накарала да пише книги. 

Анна е майка на две момчета, но главният герой в книгата ѝ е жена. Признава, че винаги е мечтала за женска рожба, а чрез книгата е успяла да я сбъдне. По думите ѝ е важно да се четат книги на децата.

Майката коментира предизвикателството да гледа децата си по време на пандемията и да успява да свърши всичките си ангажименти.

Тя разказа и за още една своя страст – шоколадовите бонбони. „Остава ми време за готвене, за нови неща, предлагам ги в интернет пространството. Има голям интерес“, сподели Анна и допълни, че фаворитът ѝ в кулинарното шоу MasterChef  е Виолина.