.

 

В новия сезон на MasterChef ще видим участници от 16 до 86 години

Най-добрите хоби готвачи в България са готови да покажат таланта си тази вечер от 21 часа по bTV

Най-добрите хоби готвачи в България са готови да покажат таланта си тази вечер от 21 часа по bTV. Започва оспорваната надпревара за голямата награда от 100 хиляди лева и престижната титла MasterChef. Борислав Лазаров е при авторитетното жури.

Силвена Роу: За първи път тази година в сайта на MasterChef имаме рубрика "MasterChef за ненаситните". Това е за нас и за нашите любими фенове. Те ще видят нещо, което на екран няма да се види. Малки тайни, любопитни събития, неща от живота и навиците на участниците.

Андре Токев: Не само зад кадър ще има любопитни факти, но ще имаме и много интересни мастър класове. Те ще покажат на българската публика от много класически рецепти до много иновативни рецепти, които се случват в 21 век. С интересни участници, от страна на журито ще има интересни мастър класове, но сме поканили и известни български Chef готвачи, които ще направят интересни мастър класове.

Петър Михалчев: Ще видим участници от 16 до 86 години. Може да се каже, че участникът на 16 години е израснал с MasterChef - все пак това е вече пети сезон. Има и българи, които живеят в чужбина, но се връщат, за да участват в предаването.