.

 

Започва "MasterChef": Отвъд границите на възможното

Севда Димитрова, победител във втория сезон на "MasterChef" и Симеон Червенков - първият мастършеф на България, гостуват в "Тази неделя"

Най-добрите хоби готвачи в България ще се изправят един срещу друг с една единствена цел: да спечелят бялата престилка и голямата награда в "MasterChef". Битката започва в утре - понеделник - в 21 часа по bTV. Севда Димитрова, победител във втория сезон на "MasterChef" и Симеон Червенков - първият мастършеф на България, гостуват в "Тази неделя".

Те разказаха какъв е животът им днес. Сбъдвайки мечтите една по една и създавайки нови, двамата признаха, че участитето им в шоуто е отворило различни пътища пред тях. Севда се похвали, че готви активно, съставя менюта за ресторанти и се наслаждава на сгъстен график, който я прави много щастлива. Симеон се е отдал на изследване на принципите на здравословното хранене, следвайки световните тенденции и в синхон с посоката на българското общество, което все повече обръща внимание на естетиката, питателността и полезните ефекти за организма. Според втория MasterChef на България Севда Димитрова приоритет е да създаваме култура на хранене на най-малките, тъй като в семейството се създават навици за цял живот. А защо кулинарното риалити е запалило толкова много деца в изкуството на готвенето според Симеон и Севда, можете да видите във видеото.