.

 

В днешния MasterClass преподава Chef Андре Токев

Стилиян отива на елиминация

Време е седемте най-добри хоби-готвачи в България да се изправят пред следващото предизвикателство. От днес нататък единственият начин да получат значка за имунитет е като спечелят MasterClass, а най-сигурният начин да стигнат до MasterClass е като спечелят кутията на MasterChef.

Днес в кутията има деликатес, популярен в почти всички краища на света. Победителят в тази задача ще избере един от подгласниците си и ще отиде с него на MasterClass, където ще се бори за имунитет.

В днешния MasterClass преподава Chef Андре Токев. Той приготвя раци със спанак, баничка с агнешки мозък и левурда, бульон от пръст и желирана майонеза.

В стрес теста хоби-готвачите ще имат нужда от късмет. В четири купи има по четири капсули. Всеки участник трябва да изтегли по една капсула от всяка купа. Първата определя основния продукт, с който ще готви, втората - задължителната подправка в ястието, третата - в стила на коя национална кухня трябва да е ястието, и четвъртата - колко време ще има на разположение за готвене.

След стрес теста Цветелина и Александър се качват на балкона. Стилиян не успя да се справи и отива на елиминация.