.

 

Блогъри и инфлуенсъри оценяват кулинарните гладиатори в отборната битка на MasterChef

Chef Бони Петков демонстрира „техничност за смели“

Тази вечер от 21:00 часа по bTV MasterChef България отборната битка ще провери лидерските способности с концентрация на силни характери. Сблъсъкът на алфа личности винаги крие голям риск и за да се чуе гласът ти, понякога се налага да надвикаш всички. Докато продуктите в кухнята на добрия вкус горят, нервите на претендентите за титлата и голямата награда от 100 000 лева буквално ще гърмят. А гостите са много специални – едни от най-популярните блогъри и инфлуенсъри в България. Напрежение, решителност, отговорност към отбора и безпрекословна вяра в успеха ще качат едни на балкона, а други ще обрекат на „брутално клане“.

Отборът, който впечатли по-малко модерните вдъхновители ще отиде на елиминация. В тази фаза всеки ще трябва да докаже на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу, че притежава смелостта, достойна за място в MasterChef. Специален гост в кухнята на добрия вкус ще бъде Chef Бони Петков, който е и главен технолог в ресторанта на Chef Михалчев. Той ще демонстрира правилната техника при изпълнението на привидно лесна задача, която изисква бързина и прецизност. Палитрата на емоции ще се разгърне от ужас до хладнокръвие, а двама ще се спасят от фаталното готвене.

На крачка от отпадане от MasterChef трима хоби-готвачи ще се борят като за последно в името на мечтата си. Те ще се изправят един срещу друг и времето, за да поднесат ястие с малко на брой компоненти, всеки от които изисква специално внимание. И докато едни се опитват да овладеят стреса, други ще се чувстват уверени в себе си. Но всеки от тях има своите причини да даде всичко от себе си, за да остане до финала. Кой ще напусне гладиаторската арена на 12-то място - довечера от 21:00 часа в MasterChef по bTV.