.

 

bTV и MasterChef търсят второто поколение кулинарни таланти

Кастингите за новото издание на световния телевизионен хит стартират на 16 ноември

Любимото кулинарно състезание на младите българи MasterChef се завръща с втори сезон по bTV. Авторитетното жури на тримата топ готвачи – Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев започва търсенето на новото поколение хоби готвачи, готови да покажат, че са по-силни от жегата, по-бързи от умората и достатъчно смели, за да отвоюват всяка крачка към готварските върхове. Защото най-добрият готвач в собствената си кухня е в грешната кухня!

Всеки, който иска да изпита своята страст и въображение към храната и да се докосне до най-високите стандарти на кулинарното изкуство, трябва да се запише за кастинг на http://masterchef.btv.bg или на телефон 0879918000 от 16 ноември до 20 декември. Желаещите да се включат в едно от най-драматичните и завладяващи състезания за кулинарна креативност, трябва да са навършили 18 години, да не са работили и да не работят като главни готвачи или да получават доходи от приготвяне на храна в професионална обстановка. Одобрените кандидати ще покажат любимите си рецепти на предварителните кастингите на 5 и 6 декември във Варна, на 12 декември в Пловдив и от 17 до 21 декември в София.

Във втория сезон на MasterChef най-добрите хоби готвачи ще се изправят пред интересни кулинарни предизвикателства, ще трябва да се справят брилянтно с още повече обрати, изненади и неочаквани нови правила. Те ще имат честта да готвят рамо до рамо с корифеите на вкуса Виктор, Андре и Петър, да поднасят шедьоври на колоритни гости и да усъвършенстват готварските си умения до професионално ниво.