.

 

Chef Роу, Chef Токев и Chef Михалчев избират на 12 май топ 10 на хоби готвачите в MasterChef

Кулинарното приключение продължава през есента на 2020

Битката в любимото кулинарно шоу на България става все по-напрегната, а хоби-готвачите действат все по-твърдо в стремежа си да грабнат престижната титла MasterChef и мечтаната награда от 100 000 лева. 

За своето завръщане в ефир през есента култовото кулинарно шоу е подготвило за най-големите си фенове ексклузивно видео съдържание, което ще бъде достъпно на masterchef.btv.bg в дигитална поредица “За ненаситните“. Ценителите на добрия вкус могат да следят специални забавни моменти от снимачната площадка, ексклузивни коментари и ценни кулинарни съвети за всеки хоби готвач. А за слушателите на радио N-JOY през новия сезон са предвидени специални тематични рубрики, свързани с шоуто.

Финалният кулинарен сблъсък в MasterChef се измества за есенния сезон след като мерките на властите срещу разпространението на COVID-19 в България и стъпките за превенция, които предприе bTV Media Group, наложиха промени в програмното съдържание на bTV. Дотогава телевизията ще продължи да концентрира повече ресурси в новините, актуалните предавания и допълнително специално съдържание, посветено на COVID-19.