.

 

Chef Силвена Роу съобщи, че вече е баба

„Тя има очите на баба си и нейния апетит” с гордост разказва Chef Роу

Chef Силвена Роу отбеляза старта на финалната надпревара в МасътрШеф с новината, че е станала баба.

На 11 август известната кулинарка Силвена Роу е станала баба на момиченце. С това се похвали самата тя в неделя вечер пред Светослав Иванов минути преди да започне финалния сблъсък в шестия сезон на МастърШеф България.  Внучката на Chef Роу се казва Иззела и е лъвица също като известната си баба. Силвена все още не е виждала на живо момиченцето, което живее с родителите си във Великобритания. Но пък постоянно получава снимки и видеа от своя син, разкри още г-жа Роу в „120 минути” по bTV.  И въпреки че последните месеци шармантната кулинарка прекарва в Дубай, тя знае много неща за внучката си. „Тя има очите на баба си и нейния апетит” с гордост разказва Chef Роу.

Силвена Роу не пропусна да изрази задоволството си и от това, че особено през последните месеци хората по цял свят и разбира се, българите, са насочили своето внимание към здравословното хранене и приготвянето на здравословна домашна храна.  А такава ще бъде представяна в следващите месеци в най-обичаното кулинарно шоу в България. „Мастършеф“ се завръща в най-доброто време.То се завръща, за да възбуди и да удовлетвори страстта към готвенето.  Това е предаването на вкусното и здравословно готвене, придружено с емоции и майтапи“, каза още тя. И обеща още много интересни рецепти всяка неделя от 20.00 часа в кулинарното шоу по bTV.

Chef Роу сподели със зрителите и своите фенове и няколко съвета за това как да се хранят здравословно в следващите месеци, как да се засили имунната система и да се справят хората с вирусите. Цялото интервю вижте тук