.

 

Chef Силвена Роу ще празнува рожден ден в Родопите след нов проект в Кувейт

Chef Роу сподели, че за нея лятото е много активно, тъй като е стартирала специален проект за VIP персона в Кувейт

Броени дни преди рождения си ден Chef Силвена Роу гостува в студиото на „120 минути“, за да сподели със зрителите на bTV за новия си проект в Кувейт, промяната след MasterChef и плановете си за лятото.

Кралицата на вкусното и здравословно хранене призна, че е преоткрила оптимизма и заряда в българското общество след журирането си в шоуто на добрия вкус. Според нея отварянето към философията за здравословното хранене пряко рефлектира върху прогреса на нацията. Според нея е развила „страхотна любовна афера“ с българската нация и особено с младата генерация, с която поддържа непрестанен контакт и в които вижда качествени промени във философията на хранене. „Истината в храната е: по-силно сърце, по-здрав мозък, по-здрави кости, по-щастриво либидо.“  Нейната формула, която препоръчва на всеки е хранене, базирано 75% на растителна основа и внимание към произхода на продуктите. „Запомнете нещо – кълновете на броколите са най-противораковата храна. Направо яде раковите клетки само с две лъжици на ден. Ако сте в самолета и хората кашлят, кихат, две лъжици от тях и имунната система се вдига до върховете.“

Chef Роу сподели, че за нея лятото е много активно, тъй като е стартирала специален проект за VIP персона в Кувейт и вече неколкократно е посещавала страната. Влюбена в екзотиката на Изтока, кулинарката смята, че е открила своето място за изява и успешно го съчетава с чести визити на родината. Силвена сподели със Светльо Иванов плановете си за планински преходи в Родопите, вълнението и нетърпението си да посети магнетични места, свързани с многовековна история. Това ще е нейният „много български начин“ да отпразнува предстоящия си рожден ден.