.

 

Chef Слави Бучков дава уроци за приготвянето на силно отровната риба скорпион в MasterChef  – утре вечер от 21:30 часа по bTV

Утре вечер от 21:30 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на най-опасната битка за имунитет в MasterChef до сега. Мастър урокът ще бъде воден от експерт с 25-годишен опит в приготвянето на морска храна за звезди от ранга на Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън, Уесли Снайпс, Антонио Бандеръс, Джейсън Стейтъм, Харисън Форд и други. Chef Слави Бучков ще предизвика хоби-готвачите със силно отровната риба скорпион.

Задушени зеленчуци с шафран, тънкости при почистване на рибени шипове, съдържащи невротоксини, обезкостяване, задушаване на перфектния спанак и тиквен цвят темпура ще отличат по-прецизния от претендентите за имунитет. Привидно лесната рецепта ще изпита съсредоточеността, силата, упоритостта, съобразителността и естетиката на играчите, а какви оценки ще получат от професионалистите, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа в MasterChef.

Стрес тестът на MasterChef ще се превърне в оспорван търг за продукти и игра на нерви, която ще шокира Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев. Тримата хоби-готвачи, показали най-лош резултат в теста за креативност ще трябва да преценят кое е по-важно за тях – времето или компонентите за ястието, което може да спаси престилките и мястото им в най-голямата кухня в България. Рибай стек, свински гърди и скумрия ще се комбинират със средиземноморски зеленчуци, азиатски вкусове и кореноплодни, сосове, сирена и подправки на цената на огромна доза стратегия и блъф. Но хазартният дух и високи кулинарни умения няма да попречат на строгото и справедливо жури да приложи правилото за „внезапна смърт” и да вземе престилката на един от тримата готвачи. Кой ще бъде той - утре вечер в MasterChef по bTV.