.

 

Дъщерята на Виктор Ангелов Натали и нейните приятели стават жури в MasterChef – тази вечер от 21:30 часа по bTV

Тази вечер от 21:30 часа участниците в MasterChef по bTV ще се изправят пред най-взискателните критици и същевременно най-сладкото жури на отборните битки в любимото кулинарно шоу на България. В поредното сито, което ще отличи по-добрите хоби-готвачи, предизвикателството ще се състои в основно ястие и десерт за детско парти. Стратегиите за вкусни, здравословни и атрактивно изглеждащи блюда ще разделят играчите на сини и червени, родители и непорастнали деца.

Като специални гости в ресторанта на MasterChef ще влязат 16 от приятелите на Натали – 6-годишната дъщеря на Chef Ангелов. И двата отбора ще направят всичко по силите си, за да внесат настроение в блюдата и да отговорят на навиците за майсторско готвене на принцесата на Виктор, за която той многократно е споделял, че е най-строгият му критик. Какво обичат да похапват най-малките и наследниците на строгото, но справедливо жури, защо складът на MasterChef е като джунгла, ще помогне ли опитът на родителството и ще се развълнуват ли мъниците от сладките изкушения на хоби-готвачите?

Отборът, чиято храна не допадне на 6-годишните журита, ще се яви на тежка елиминация. Задачата, която ще предопредели съдбата на хоби-готвачите, ще бъде кралска - агнешка „корона” със зеленчуци. Chef Токев ще направи нагледна демонстрация за това как се режат и чистят агнешки котлети, за да бъдат оформени в красива френска чиния. Може ли да бъде вкусно брюкселското зеле, как се турнират моркови, каква е мотивацията на всеки един от хоби-готвачите, за да запази престилката си и кой ще напусне MasterChef – тази вечер от 21:30 часа по bTV.