.

 

Двойниците и бабите на Виктор, Петър и Андре превземат кухнята на MasterChef – утре вечер от 21:30 часа по bTV

Мъниците ще вложат цялото си въображение, за да подготвят изненада на кулинарите под формата на 15 продукта от склада, които да съставят кутията на MasterChef

Утре вечер от 21:30 часа Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев ще посрещнат своите малки двойници в кухнята на MasterChef. В битката да приготвят истинско изкуство в чиния и то за кратко време, най-добрите хоби-готвачи в България ще получат интересно предложение от детските образи на строгото и справедливо жури. Мъниците ще вложат цялото си въображение, за да подготвят изненада на кулинарите под формата на 15 продукта от склада, които да съставят кутията на MasterChef.

Патешко магре, диня, рогозка за суши, бонбонки теменужки, каперси, нар, морска сол, пурички, праз, шоколадов крем, печурки, доматен сос, спанаксушени череши, люти чушки, булгур, масло, кафява захар, олио, краставица и картофи са асортимента, с който мини двойниците на журито ще предизвикат въображението на играчите. Как претендентите за титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лв. ще комбинират произволните продукти в гурме чиния и ще се поддадат ли на сладките и люти коментари на децата, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа.

Тестът за креативност ще пренесе шефовете в детството, а участниците ще върне директно в първи клас с темата „Любимото ястие на баба”. Детските снимки на Виктор, Андре и Петър, съчетани с избора между телешко с доматен сос, говежди роладини с картофени кнедли и червено зеле или толумбички с компот от малини и ягоди ще сюрпризират деветимата хоби-готвачи. Условията неочаквано ще се променят и осем от тях ще готвят едно и също, а един ще опита да се открои с най-трудната чиния. Кой ще отиде на MasterClass и кои трима – на стрес тест, ще стане ясно в понеделник от 21:30 часа в MasterChef по bTV.