.

 

Финалният кулинарен сблъсък в MasterChef 2020 започва на 13 септември

Десетте топ хоби-готвачи влизат в най-напрегнатата фаза на шоуто под строгите погледи на Chef Роу, Chef Токев и Chef Михалчев

Битката в обичаното кулинарно шоу по bTV навлиза в своята финална фаза. От 13 септември, всяка неделя от 20 часа, всеки един от 10 топ хоби-готвачи е готов да действа все по-решително в стремежа си да грабне престижната титла MasterChef и мечтаната награда от 100 000 лева. Във финалния кулинарен сблъсък авторитетното жури в състав chef Силвена Роу, chef Андре Токев и chef Петър Михалчев избра да вземат участие – носителите на златна престилка Димитър Тончев и Куин Чан, Виолина Маринова, Красимир Низамов, Елени Александрова, Ивайло Спасов, Петя Карабойчева, Николай Маджаров – Файчето, Неда Соколовска и Добромир Ганчев – Добата. Пътят на всеки един от тях до топ 10 можете да видите тук>>>Най-добрите участници от шестото поколение хоби-готвачи ще направят и невъзможното, за да стигнат до финала в най-голямата кухня на България. Техните умения ще покажат на зрителите на bTV колко се е повишила кулинарната култура в страната в следствие на петте сезона на красиви, вкусни и емоционални приключения на малкия екран. Тази есен претендентите за титлата ще сготвят множество впечатляващи и екзотични комбинации от продукти, здравословни блюда, но и традиционни ястия от българската кухня. Те ще демонстрират отлични познания за обработката на продуктите, технологичните процеси, модерните готварски уреди, естетичното представяне на рецептите и последните тенденции на световната кулинарна сцена.

Кои ще бъдат финалистите в MasterChef 6 и кой ще грабне жадуваната престилка заедно с наградата от 100 000 лв. феновете на шоуто ще могат да проследят от 13 септември, всяка неделя от 20.00 часа на всички bTV платформи.