.

 

Гладиаторите на MasterChef се състезават за вкуса на най-големите врагове на гурме кулинарията довечера от 21:00 часа по bTV

Тази вечер от 21:00 часа в отборната битка на MasterChef България по bTV една срещу друга ще се изправят приятелките Таня и Красимира, а играта ще стартира ударно. Фактът, че нито една от дамите не взе значката за имунитет, ще направи битката още по-ожесточена. Физически сблъсъци, оплетени стратегии и неочаквани обрати ще доведат до прецедент в шоуто на добрия вкус. А Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще ги предупредят, че гостите  им са най-големите врагове на гурме кулинарията. Готвачите ще бъдат амбицирани, разочаровани и дори ще гарнират ястията си със сълзи. Какво ще предизвика взривоопасните емоции и как ще се справят с ролята си капитаните – довечера от 21:00 часа по bTV.

Емануил ще премери сили с други двама от 8-ти хоби готвачи, за да защитят мястото си в MasterChef. В първия етап от елиминациите те ще трябва да покажат добра памет, точна ръка и сила в специалното предизвикателство на Chef Михалчев. Умелото боравене с ножа ще спаси един от тях, а другите двама ще влязат в тежък дуел за оставане в кухнята на добрия вкус. В последната задача за един от тях взискателното журито ще  очаква добра комбинативност, познаване на основни техники и ясен план, защото в този етап на играта не е достатъчно просто да си добър. Какво ще сервират готвачите с черни престилки на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу и кой от тях ще се раздели с мечтата си за титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лева на 8-мо място - довечера от 21:00 часа по bTV.