.

 

Гладни манекенки и пожари в кухнята на MasterChef България

Гледайте тази вечер - 26 март, от 21:30ч. по bTV

Тази вечер - 26 март, от 21:30 часа в MasterСhef България предстои първата отборна битка със специални гости, които ще определят дали сините или червените хоби готвачи ще отидат на елиминация. В нажежената борба за оцеляване поне един ще излезе от играта.

Този път капитаните ще сформират сами своите отбори. Не само доверието към таланта ще мотивира раздаването на сините и червени престилки, но и строга стратегия за успех и потенциални елиминации. Резултатите този път ще оценяват не само Андре, Виктор и Петър. Към взискателното жури ще се присъединят първите красиви, но корави, официални гости в ресторанта на MasterChef – 20 професионални модела. Задачата пред претендентите за титлата и наградата от 100 000 лв. ще бъде да приготвят основно ястие и десерт – най-вкусните, но и диетични храни, без да надвишават 600 калории.



Предизвикателството ще зарадва отбора на Елена, но и Мариела ще поднесе изненада на Андре, Петър и Виктор – професията на модел й е ясна в детайл, защото я е упражнявала в миналото. Разпределението на калориите ще затрудни всички, а хоби готвачката с история в хранителните разстройства ще даде искрени съвети на младите дами. Напрежението ще расте пропоционално на изтичащото време и дисхармонията в разпределението на ролите. Ястието на кой отбор ще предпочетат гладните манекенки, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в МasterChef.

Само 15% разлика във вота на моделите ще изпрати единия отбор на елиминации. Между всички тях и изхода на MasterChef стоят само едни зелеви сърми с винен сос и картофи "Максим". Поредният сблъсък с непозната рецепта ще усложни задачата още повече, защото хоби готвачите сами ще трябва да определят пропорциите, етапите, времето и да пресъздадат ястието. Междувременно шеф Виктор Ангелов ще влезе в ролята на огнеборец, за да спаси една дама от опасна ситуация, но след това отново ще нажежи атмосферата с критичните си коментари. А кой ще се раздели с престилката си и мечтата да стане първият MasterChef на България - тази вечер от 21:30 часа по bTV.