.

 

Истинската битка за MasterChef България стартира с "дявола в кутията" и "тест за креативност"

Гледайте шоуто утре - 17 март, от 21:30ч. по bTV

Утре вечер - 17 март, от 21:30 часа в MasterСhef България 16-те най-добри любители готвачи ще влязат за първи път в професионалната кухня-мечта. Възхитени от оборудването и интериора, те ще се запознаят и с правилата занапред. Всяка седмица ги очакват три кръга на кулинарното изкуство – първият ден ще се борят да бъдат забелязани от журито и да докажат преимуществата си над останалите. Вторият ден ще бъде ден на крайностите – най-добрите ще се борят за имунитет, а най-непохватните ще отидат на елиминация. Третият ден ще бъде денят на истината – един ще отпадне, а останалите ще се приближат с още една крачка към голямата награда от 100 000 лв. и титлата "първият MasterСhef на България".

Голямото готвене ще започне с "кутията на MasterСhef". Състезателите ще трябва да приготвят изключително ястие, като използват само продуктите, скрити под капака – всички или само част от тях. Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев ще опитат храната на трима, а най-убедителният ще спечели две стратегически предимства – ще вземе ключово решение за следващото предизвикателство и ще се бори за имунитет. Какви ще бъдат десетте продукта, ще има ли уловка и кой ще приготви най-вкусната чиния, феновете на MasterСhef ще разберат утре вечер- 17 март, от 21:30 часа bTV.

Победителят ще влезе в склада на MasterChef, за да определи съдбата на всички останали, като избере основния продукт, с който ще готвят в "теста за креативност". Той ще получи и допълнителни 2 минути, за да подбере продуктите, с които да елиминира конкурентите си. Но дали ще заложи на сигурното и благодатно или на претенциозните и трудни за готвене продукти? Тримата, справили се най-зле ще се явят на стрес тест, а най-добрият ще се състезава за имунитет. Въображение, умения, чисто удоволствие за сетивата, големи разочарования и един безапелационен победител – утре вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV.