.

 

Класическа рецепта на Андре Токев и "горчиви" десерти - тази вечер в MasterChef България

Гледайте от 21:30ч. по bTV

Тази вечер - 25 март, от 21:30 часа в MasterСhef България предстои вторият мастърклас, напрегната битка за имунитет и още по–гореща борба за оцеляване. Шеф Андре Токев ще преподаде урок на двама от участниците за приготвянето на абсолютната класика, която определя стандартите на повечето ресторанти от висок клас – яйца "Бенедикт". Семпло и елегантно, чест гост във филми и романи, това прословуто яйце ще придаде съвсем нов смисъл на сексуалната, впечатляваща закуска.

Първата женска битка на победителите ще даде предимство на едната състезателка на база богат опит, а на другата – от гледна точка на подкрепата от останалите хоби готвачи. Учениците стават все по-добри, а задачата на Андре, Виктор и Петър – все по-сложна. Но победителят в MasterChef ще е само един и трябва да го докаже категорично. Коя дама ще успее да претвори шедьовъра на Андре, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа.

Тримата, които показаха най-слаби резултати в теста за креативност, ще се изправят един срещу друг, за да заслужат участието си в MasterChef. Стрес тестът ще изпита уменията им в приготвянето на гвоздея на всяка хубава вечеря - десерта. Някои не се чувстват уверени в приготвянето на сладкиши, а други ще поемат голям риск, за да изпъкнат сред конкуренцията. Прецизността ще бъде основен фактор за успеха им, но напрежението ще си каже думата. Спънки и дори физически препятствия, мъка по семейството, радост, сълзи и много емоции ще гарнират авторските десерти на претендентите за титлата MasterChef - тази вечер - 25 март, от 21:30 часа в по bTV.