.

 

Крокодил и предизвикателни подправки определят полуфиналистите в MasterChef

Гледайте тази вечер - 27 май, от 21:30ч. по bTV

Тази вечер - 27 май, от 21:30 часа по bTV четиримата финалисти ще се изправят пред най-екзотичното и хазартно предизвикателство в кутията на MasterChef досега, а шеф Виктор Ангелов ще ги заплаши с люта разправа, ако похабят ценния продукт. В предстоящата гладиаторска битка всеки ще се огледа кръвожадно към другия и ще се опита да надскочи не само конкурентите, но и самия себе си. Амбиция, креативност, истинско оценяване на храната – това ще доведе един до върха и наградата от 100 000 лв.

Опашка от крокодил и стекове от кенгуру, бизон и газела ще предизвикат нервен смях и недоумение в състезателите. Стойността на продуктите и хазартът, който ще определи съдбата им, ще внесе допълнително напрежение към решението на Виктор, Петър и Андре да опитат всички ястия. Асоциациите с познати меса ще се комбинират с налудничави идеи, мечти за хегемония и треперещи ръце, за да се превърнат в четири превъзходни чинии. Кое от тях – бизонското дуо с тексаски боб, стек от кенгуру с ньоки и сос Алфредо, крокодилско с меден нахут, кориандър и броколи или газела с боровинков сос и шафранов кускус ще бъде най-силната карта, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 21:30 часа в MasterChef.

Взривоопасните комбинации в теста за креативност ще подействат като психологически бомби със закъснител и ще извадят още един от борбата за титлата. В темата "три в едно" и стремежа си да елиминира най-силните и комплексни играчи, победителят в кутията на MasterChef ще избира между телешко с гъби и къри, патешко с лук и джинджифил и свинско с моркови и карамфил. Тайната на отличната храна отново се крие в малките неща, вниманието към детайла и въображението на готвачите. Сред сълзи на отчаяние, хъс за победа и една коварна подправка, трима ще блеснат, а за един прожекторите на MasterChef ще загаснат. Кой ще напусне кулинарното шоу на крачка преди полуфинала, гледайте тази вечер от 21:30 часа по bTV.