.

 

Кулинарна мечти в чиния и предизвикателство по италиански от първия MasterChef – Симеон Червенков

В понеделник от 21:30 часа по bTV

В понеделник от 21:30 часа кутията на MasterChef по bTV ще съдържа кулинарните мечти на най-добрите 5 хоби-готвачи в България. Те ще бъдат предизвикани с размяна да впрагнат всички сили, да се абстрахират от стреса и да сготвят истински шедьовър, защото на полуфинала има само три места. Въображението и обемът на кутиите ще дадат възможност на състезателите да изберат продуктите за своето ястие, но Виктор, Петър и Андре ще ги извадят от зоната на комфорта като преместят идеите с една печка напред и с регламента, че още след този етап един ще напусне кухнята завинаги.

Калоян, Евгени, Георги, Йоана и Севда ще пречупят концепцията на колегата си, за да  защитят мечтите си и да докажат таланта си. Естетика, знания и усет ще се съчетаят в патешко магре, телешко със салца, зеленчукова вариация, сьомга – автопортрет и милфьой с касис и боровинки. Каква е енергията на победителите, кой ще има силата да направи най-трудните крачки към титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лева и кой ще напусне надпреварата на достойното пето място, зрителите на bTV ще видят в понеделник от 21:30 часа в MasterChef.

В кухнята на MasterChef ще се завърне първият шампион – Симеон Червенков, за да предложи на победителя три кошници с любимите си продукти – телешко и риба тон, цветна паста и свинско с ризото. Семплите и елегантни италиански вкусове ще определят челната тройка в състезанието като лишат хоби-готвачите от стрес тест. Адреналин, амбиция, самодоказване и страст ще владеят тримата градиатори в битката за запазване на престилката. Лазаня „Трикольоре”, талятеле и равиоли със сепия и трицветни равиоли ще донесат наслада на строгото и справедливо жури, но и ще изкарат още един от играта. Кой ще бъде той - в понеделник в MasterChef по bTV.