.

 

Любимият „MasterChef“ се завръща на 8 септември от 20:00 ч. по bTV

"MasterChef" ще зарадва зрителите с „нов вкус“, поднесен от ново, авторитетно жури

Забавлението е двигателят на предстоящия есенен сезон по bTV, който стартира на 4 септември със страхотно настроение за всички у дома. И тази есен зрителите ще съпреживеят вълнуващи моменти в компанията на обичани водещи, нови лица и интересни участници.

Любимият „MasterChef“, се завръща на 8 септември (петък) от 20:00 ч. по bTV и ще зарадва зрителите с „нов вкус“, поднесен от ново, авторитетно жури. В очакване да бъдат изненадани с невиждани умения, креативни решения, техники, отдаденост и страст към храната, шеф Илиан Кустев, шеф Александър Таралежков и шефът на шефовете Явор Сарафов ще посрещнат новите претенденти за титлата „MasterChef на България“ и голямата награда от 100 000 лева, в чисто новото студио на предаването. Хоби готвачите ще преминат през най-неочаквани изпитания, за да докажат, че имат необходимите качества, за да влязат в кулинарната история на България, а зрителите, които държат на добрия „нов вкус“, ще могат да проследят кулинарната надпревара в петък и събота вечер от 20:00 ч. по bTV. През 2023 “MasterChef” въведе „green filming” и получи albert сертификат за устойчива, въглеродно неутрална ТВ продукция, каквито вече са голяма част от ТВ продукциите на bTV.

Зрелищни битки, спираща дъха музикална надпревара, изключително кулинарно приключение с „нов вкус“, много смях и 15 вълнуващи въпроса, които очакват да бъдат отворени – всичко това и много повече очаква зрителите пред екраните през новия ТВ сезон - от 4 септември по bTV! Видеоплатформата btvplus.bg ще предложи на аудиторията ново, напълно безплатно съдържание с отложено гледане до 30 дни след излъчване в ефир. Ексклузивни кадри и специално видео съдържание – „Животът зад Фермата“, „#Заненаситните“, „Гласът зад кадър“ и други, феновете ще намерят в различните платформи на bTV Media Group.

Много забавление, ексклузивни премиери, касови хитове, любими телевизионни заглавия и качествени спортни събития на живо очакват потребителите на VOYO, а към богатата и разнообразна видеотека на платформата ще бъдат добавени близо 50 нови заглавия.