.

 

MasterChef поднася червено ястие и романтика в чиния – утре вечер от 21:30 часа по bTV

Утре вечер от 21:30 часа по bTV новата задача в кутията на MasterChef ще озадачи състезателите. В предизвикателството да постигнат нова кулинарна революция от продукти с ярка червена индивидуалност – говеждо, червено вино, чушка, червен боб, цвекло, червен лук, домат, босилек, червен пипер и френско грозде, 12-те оцелели ще се борят за победа. Кой е дяволът в кутията, нестандартни десерти и кой ще се вслуша в съветите на Виктор, Андре и Петър за предварително планиране и стратегия?

Фантазията на претендентите ще заработи на най-високи обороти и ще предложи напълно различни и впечатляващи чинии. Журито ще оцени видимия напредък на състезателите и ще се затрудни да излъчи най-добрия сред тях. Безапелационната победа ще бъде на този, който е съчетал всички шест продукта в неповторимо ястие. Той ще избере и основните продукти за теста за креативност на тема „романтика”.

Шоколад, сирена и плодове – това са трите възможности, които могат да застрелят конкуренцията, но и да отвържат ръцете. Прецизност, фантазия, техника и амбиция ще се съчетаят, за да изразят най-фини емоции в една порция. Еротичен десерт с черен пипер, нежни кремове, садо-мазо, чаша любов – един истински шедьовър и три провала.