.

 

Молитви за страхотна патица и тотална импровизация в MasterChef

Гледайте тази вечер - 15 април, от 21:30ч. по bTV

Тази вечер -15 април, от 21:30 часа по bTV двама шампиони ще се изправят в гладиаторска битка за имунитет, а поредният стрес тест на MasterChef ще покаже, че пълната свобода е най-голямото ограничение. Този път мастъркласа ще води шеф Антоан Верест - трето поколение готвач и собственик на ресторант в София. Овладелият тайните на кулинарните столици на света готвач ще предизвика състезателите с традиционното за френската ривиера патешко магре с портокалов сос "Гастрик" и глазирани моркови.

И тъй като официалният език на термините в гастрономията е френски, претендентите за титлата MasterChef ще трябва да се постараят да превърнат докосването до храната в празник за журито. Рецептата ще им се стори подвеждащо лесна, тъй като в ръцете на майстора всичко изглежда като детска игра. Как се турнират моркови, необходим ли е екшънът в борбата за значка за имунитет, ще чуят ли, че "патката им е страхотна" и много ли ще й се молят - тази вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV.

След катастрофалното си представяне на романтичния тест за креативност, трима готвачи са застрашени да отидат на елиминации. За да защитят мястото си в шоуто, те ще изберат продукти без ограничения, за да приготвят това, в което са най-добри. Но ще останат изненадани, защото ще разменят кошниците си. Колко изобретателност ще проявят в напълно противоположни стилове на готвене, как цял пир се превръща в "скучна" храна и трудно ли е, когато не познаваш продуктите, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 21:30 часа в MasterChef.