.

 

Най-напрегнатата битка в MasterChef и демонстрация на "хулигански ястия"

Гледайте тази вечер - 22 април, от 21:30ч. по bTV

Тази вечер - 22 април, от 21:30 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на най-напрегнатата битка за имунитет в MasterChef досега. Двама амбициозни и достойни конкуренти ще излязат за победа в поредния мастърклас, воден от шефа с характер, който не се поддава на подмазване – Виктор Ангелов. Той ще демонстрира пред претендентите за титлата спецификите на интересното чешко блюдо с "пражкото злато" -  пъдпъдък с нудълс и бирен сос.

Впечатлени от вкуса на безценния урок, те ще се "бият до смърт", за да претворят изкуството на храната на Виктор. Обезкостяването и деликатните техники ще се окажат проблем за уверен касапин, "събличането" и "скъсаните чорапи" могат бъдат фатални за изхода от предизвикателството, но те нямат право на грешка. Можеш ли да си перфектен, ако не обичаш бира, как се готви с любов и максимална употреба на субпродуктите, перфектната плънка или "фарс" и защо шеф Ангелов се разнежва от малка, вкусна птица - тази вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV.

Допълнителни условия ще усложят и стрес теста за тримата, които ще се опитат да се спасят от елиманацията на MasterChef. Те ще трябва да употребят всички подбрани продуки от склада и то след като се лишат от един от тях – основен или допълнителен. Попаднали "в джаза" и осъзнавайки важността на представянето си, готвачите ще трябва да покажат своята романтична, арогантна, хулиганска и гангстерска натура в темата италианска кухня и без никакво разхищение на продукти. Каква е ролята на пръстените в правилата на кулинарията, помага ли шоуто пред печката за вкуса и кой "не носи" на напрежение, ще стане ясно в MasterChef по bTV.