.

 

Орлин Павлов и Men in the Kitchen стават част от второто издание на White Dinner в София на 12 юли

Един от любимите артисти на България, познат на зрителите от хитовия сериал на bTV „Скъпи наследници“ Орлин Павлов, ще стане част от европейската инициатива за стилна flash mob пикник вечеря - White Dinner. Певецът ще зарадва меломаните с хитовете си на 12 юли в София и на 21 юли във Варна на сцена на тайно място в центъра на градовете, което организаторите ще разкрият в последния момент. На събитието, на което посетителите сами приготвят храната и напитките за градска наслада със семейство и приятели, ще участва и новото MasterChef трио Men in the Kitchen. Кулинарите Даниел Радойков, Николай Немигенчев и Кольо Минчев ще зарадват гостите с атрактивна демонстрация и полезни съвети за бързи и апетитни летни ястия.

Целта на организаторите и гостите на White Dinner е да създават красота около нас, да предложат наслада за сетивата и всички да споделят една маса и една емоция с познати и непознати. Събитието дава възможност на семействата да участват в лятно парти на открито с танци и много забавления. Организаторите ще предложат стрийт арт изпълнения, джазова музика и DJ, който ще озвучава вечерта. Основно изискване е облеклото и аксесоарите на всички да бъдат изцяло в бял цвят. White Dinner е EKO и изискано събитие, което е посланик на каузата за опазването на околната среда и намаляване на вредните еднократни пластмасови изделия, които замърсяват много градовете и природа.

За да бъде събитието още по-вълнуващо тези, които подготвят най-стилна маса ще получат специални награди. Критериите в конкурса ще включват цялостната визия на компанията като облекло и стил на участниците, добре аранжирана маса и вкусни ястия.

Събитието „Вечеря в бяло“ се провежда от 30 години в десетки градове по света като Париж, Ню Йорк, Монреал, Хамбург, Хонг Конг, Милано, Йоханесбург и много др. Градският изискан пикник в бяло спазва концепцията на flash mob събитие „Донеси храна и доведи приятел“. Всички участници се обличат в бяло и заедно създават красиво и стилно събитие с много забавления и споделени емоции. В европейските столици White Dinner събира до 13 000 гости. Това е второто издание на инициативата в България, като тази година бялата вечеря под звездите ще се проведе в София на 12 юли и на 21 юли във Варна.    

Повече информация може да откриете ТУК>>>