.

 

Първата кутия на MasterChef крие ново стратегическо предимство и кауза – в понеделник от 21:00 часа по bTV

В понеделник от 21:00 часа Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще дадат старт на голямата битка за титлата MasterChef на България и 100 000 лева с предизвикателството на легендарната кутия. Съдържанието й ще изненада 16-те най-добри хоби-готвачи с емоции, надежди и разочарования. Ново стратегическо предимство ще мотивира гладиаторите да режат, месят, пържат и пекат с невероятна скорост и прецизност. Master престилката, обаче, ще върви ръка за ръка със значима кауза, която ще предопредели решението на журито.   

Високият залог в играта ще провокира въображението на готвачите до степен, в която всичко е възможно. Те ще поемат рискове, ще се опитват да компенсират пропуските и да заслужат поздравленията на журито. Абсолютният хаос, стресът и времето ще лишат някой от възможността да сервира на журито, което ще се превърне в прецедент в MasterChef. В хода на състезанието някой ще демонстрира сериозно израстване, друг - ще сбъдне своя мечта, а трети ще получи ценен урок за превратностите на съдбата.

Кой ще преодолее най-успешно изненадите на журито на старта на сериозната битка в MasterChef, на кого „няма да му се получи математиката“ и кой ще спечели Master престилка? Какви са били заниманията на Chef Силвена Роу като „сладко бебенце“, какви са съветите на Chef Андре Токев за точно следване на рецепта и колко задачи едновременно може да изпълнява Chef Петър Михалчев – в понеделник от 21:00 ч. по bTV.

Как можете да си приготвите авангардния „тако“ сладолед, с който Димитър Тонев спечели златната престилка на Chef Андре Токев, можете да видите в секцията „За ненаситните“ на сайта masterchef.btv.bg. Всяка сряда, четвъртък и петък ексклузивно он-лайн съдържание ще представя на феновете коментари от състезателите и неизлъчени забавни моменти зад кулисите на шоуто.

В предаването „От 10 до 2 с Нейа“ по радио N-JOY в ежедневната кулинарна рубрика „Мастър Зона“ ще гостуват участници от настоящия и от предишни сезони на MasterChef. Те ще споделят своите рецепти, готварски трикове и съвети при готвене. Сред темите ще бъдат застъпени и правилното усвояване на остатъчни продукти с цел намаляване на хранителните отпадъци.