.

 

Първият MasterChef на България показва лесни „сутрешни” профитероли  в „Мастъри в кухнята” – в понеделник в „Преди обед” по bTV

В понеделник в поредицата „Мастъри в кухнята” първият MasterChef на България Симеон Червенков  ще предложи на зрителите на „Преди обед” по bTV рецепта за апетитни пържени профитероли със сладолед и парижки шоколадов крем. Бързата и лесна рецепта с достъпни продукти, спечелила не едно и две женски сърца, ще провокира темата за романтичните десерти между тримата приятели в кухнята на Goodlife.

Стефан Стефанов ще се погрижи за доброто настроение с истории за детските си рецепти за „спагети на мивка” и „манджа топчета”, а Аврам ще предложи план за приготвяне на карамел със сол по мастършефски.  Фризьорът-кулинар ще сподели, че за него шоколадовите трюфели гарантирано впечатляват нежния пол, а безграничните варианти за декорация провокират фантазията и експериментите.

Как се приготвя парено тесто, каква е разликата между профитероли и бухтички и защо разлятата мазнина се чисти със сол, зрителита на bTV ще видят този понеделник в „Преди обед” и „Мастъри в кухнята”.