.

 

Пернишките ръгбисти "Валяците" и истинска саможертва в MasterChef

Гледайте тази вечер - 2 април, от 21:30ч. по bTV

Тази вечер - 2 април, от 21:30 часа по bTV участниците в MasterChef отново ще се разделят на два отбора, за да влязат в тежка битка за високата оценка на специалните гости – професионалните ръгбисти и 29-кратни шампиони от Перник - "Валяците". Представилият се по-добре в мастър класа на Петър Михалчев ще посочи най-големия си конкурент за втори капитан, както и стратегията, според която ще избере екипа си. Дали ще предпочете тези, с които ще спечели, или тези, които да провали?

Шампионите ще готвят за шампиони тристепенно високовъглехидратно меню, съобразено със спортния режим на ръгбистите. Докато единият отбор влиза в сериозна гладиаторска битка със стратегията да ограби всички продукти, другият ще планира детайлно менюто и ролите си. Играта ще загрубее, но Виктор, Петър и Андре няма да изпуснат готвачите от поглед, за да се уверят, че едни от най-силовите спортисти няма да останат гладни и недоволни. Борбата за лидерство, неправилната преценка на количествата и времето могат да изиграят лоша шега на всички, както и да предизвикат невярващия смях във Виктор. Много нелепа грешка ще предизвика срам и в жури и в участници, а гостите ще бъдат искрени в оценките си. Какво ще решат "Валяците", допуснали само 6 загуби за 30 години – тази вечер от 21:30 ч. в MasterChef по bTV.

Предстоят и елиминациите, в които всеки ще се бори сам за участието си в MasterChef. Задачата ще бъде достатъчно сложна, за да открой най-добрите – те ще трябва да преработят съставките на предварително приготвен гювеч така, че да ги превърнат в изискано ястие. Повечето ще заложат на изпитани трикове, но един от тях ще направи истинска саможертва в името на престилката си. Как се приготвят корейска и английска храна от телешко, моркови и картофи, как се делят войниците и генералите, кой ще напусне кулинарното шоу, ще стане ясно в следващия епизод на MasterChef по bTV – тази вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV.