.

 

Психологически войни и любимите ястия на Белослава - на 19 май в MasterChef

Гледайте шоуто във вторник от 21:30ч.

Утре вечер - 19 май, от 21:30 часа скритото в кутията на MasterChef по bTV ще предизвика шестимата любители готвачи с авангардни ястия - мисия за истински професионалисти. Самоцелността в комбинациите на десетте кулинарни бижута от четирите посоки на света - сирене, черни китайски гъби, арабски кус кус, манго, снежен рак, бразилска диня, лилави моркови, тиквички, шам фастък и сушени сливи, може да изпрати някой на дъното.   
Амбицията се повишава с всяка крачка, която доближава състезателите до финала и конкуренцията става настървена. Сложни ястия, съчетаващи вкусове от различни държави ще опитат да спечелят симпатиите и високата оценка на журито. Много от тях ще заложат на аромата и цвета на шафрана, други ще рискуват като изключат ценния рак от рецептите си, а трети ще заложат на психологическите войни. Чии ще бъдат трите най-шеметни чинии и здравословна ли е увереността, зрителите на bTV ще видят утре вечер от 21:30 часа в MasterChef.

Тестът за креативност на MasterChef този път ще бъде съпроводен с много приятна изненада - в кухнята на шоуто ще влезе певицата и ресторантьорка Белослава. Спечеленото надмощие в кутията на MasterChef ще превърне един от хоби-готвачите в стратегически двигател на загрубяващата игра като избере едно от трите любими ястия на изпълнителката - киш с лешници, петле с кайсии и кестени или калкан с кус кус и цитросов сос. Те ще се впуснат с всички сили да интерпретират усещането за "вечер в Париж", но балансът във вкусовете и интелигентността в поднасянето ще даде шанс на един да премери сили в последната битка за имунитет. Кой ще бъде той, ще проявят ли колегиалност и склонни ли са конкурентите да разменят услуги, ще стане ясно утре от 21:30 часа в MasterChef по bTV.