.

 

Режисьорката Неда Соколовска, която влезе преди дни в топ 10 на хоби готвачите в MasterChef роди момиченце

Режисьорката Неда Соколовска, която влезе преди дни в топ 10 на хоби готвачите в MasterChef роди момиченце. Рано сутринта щастливата майка сподели снимка на бебето в Инстаграм и написа „Вихра. Поразяваща ръка“

"Много неща се промениха след снимките на MasterChef. При мен станаха и още две много хубави събития. Едното е бебето, което очаквам да се роди през септември. Това е може би най-важното и щастливо нещо, което ми се случва. Другото е, че имахме една прекрасна премиера в началото на лятото. Това беше първата театрална премиера след извънредното положение" – сподели Неда пред bTV през юли.

Тя научава, че е бременна, минути, преди да започне поредната елиминация за нея в предаването.38-годишната Неда Соколовска е театрален режисьор и се занимава с документален театър. Спектаклите, които поставя, са базирани на интервюта с реални хора и засягат наболели проблеми в обществото.

Екипът на bTV и MasterChef пожелават на Неда и Вихра да са винаги усмихнати и здрави, а на Вихра леко завиждаме заради специалните гозби, които ще й приготвя известната й майка.