.

 

Съдбоносни обрати и готвещи красавици - утре вечер в MasterChef България

Гледайте на 10 март от 21:30 часа по bTV

На 10 март от 21:30 часа борбата за последните престилки на MasterСhef и одобрението на Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев става все по-ожесточена. Претендентите са готови да покажат кулинария от световна класа, да сменят професията и адреса си, да променят целия си живот.

Най-добрата еротична моделка, носителка на призовете Мис Силикон и Мис Тунинг, Джулиана Гани няма да остави много на фантазията на Андре, Виктор и Петър, но дали те ще я облекат в престилка? Възможностите си зад печката ще провери и Мис Стара Загора 2013, която ще заложи на принципа, че хубавите хора приготвят хубава храна. Личната охрана на Иво Карамански и Атанас Тинев идва не да се учи, а да показва, докато млада дама ще покаже колко можеш да обичаш най-големия си страх.



Отдаден баща ще се бори за вниманието на журито в името на трите си деца, но и на личната си мечта. Млад мъж ще покаже как любовта към качествената храна и бюджетните ограничения са го провокирали да развие таланта си до професионално ниво в домашни условия. За първи път със скъпи продукти и в пряка конкуренция, един до друг ще готвят майка и син и дотолкова ще затруднят Андре, Виктор и Петър, че единият ще получи изключителен втори шанс.

Супа, която си спечели името "тресавището на Шрек" ще разсмее, но и намръщи журито. MasterChef ще стане арена на лични каузи и силни апели за промяна на хранителната култура на българина, ще развива таланти, ще накара Поли Генова да прави кавъри на любими парчета с кулинарно-състезателен привкус. Как влияе холестеролът на тестостерона и още много емоции, утре вечер от 21:30 часа по bTV.