.

 

Същинската надпревара в MasterChef България започва с кулинарна томбола и мастърклас на топ сладкаря Chef Павел Павлов

Яйцата отново основен продукт на стрес теста, който очаква хоби готвачите тази неделя от 20.00 часа по bTV

Тази неделя, 20 септември започва същинската надпревара за наградата от 100 000 лв. и престижната титла MasterChef на България. Точно в 20 часа 10-те хоби-готвачи ще изпробват не само своите умения, но и своя късмет в кулинарната томбола, приготвена им от Chef Роу, Chef Токев и Chef Михалчев.

Първото голямо предизвикателство пред участниците тази есен ще бъде да приготвят празнично ястие с продукта, който им се падне от кулинарната томбола. Късметът се усмихва на Файчето, който е известен с това, че обича да готви с тесто. Изключително щастлива от  късмета му е  Куин, за която въпросният продукт е истински кошмар. Самата тя е доволна от късмета си, както и Добата, Елени, Краси и Йордан. Късметът за съжаление няма да се усмихне на Петя, Неда и Виолина, която споделя за „своя късмет“, че го дава на котките. Най-добре представилият се участник ще спечели значката за имунитет, а неговите двама подгласници уникалната възможност да отидат на мастърклас.

 

В неделя вечер истинска наслада за сетивата ще бъде уникалната демонстрация на работата с шоколад и изработването на многопластов сладкиш, направена от световноизвестния Chef-сладкар Павел Павлов. А кои са двамата участници, които ще се докоснат до уникалният шанс да творят с шоколад и как ще завърши тяхното съревнование, феновете ще видят тази неделя.   

 

След насладата от шоколадовите изкушения, напрежението в кухнята ще се покачи. А основната причина отново ще се окажат…яйцата. Само че този път не какви да е яйца, а шотландските. Кой ще бъдат хоби-готвачите, които ще се пържат на стрес теста в неделя феновете ще видят от 20.00 часа на 20 септември по bTV.

 

Освен с уникални преживявания за участниците, тази седмица мастършеф емоции ще има и за феновете. Във FB страницата на шоуто започва игра, която ще донесе на победителите  в нея по една престилка от MasterChef България. Повече за играта и правилата вижте тук.

Яйцата отново основен продукт на стрес теста, който очаква хоби готвачите тази неделя от 20.00 часа по bTV