.

 

Сезонът на Мастър продукциите в ефира на bTV

Мастър сезонът ще бъде открит на 29 февруари с концерта на "Слави и Ку-ку бенд" от стадион Васил Левски

Мастър сезонът ще бъде открит на 29 февруари с концерта на "Слави и Ку-ку бенд" от стадион Васил Левски.

Тази пролет телевизионният ефир на bTV ще бъде завладян от най-добрите световни и локални продукции в България. Сезонът на „Master” продукциите по bTV ще започне на 1 март с втория сезон на носителя на приза „Мастър” сред кулинарните предавания – световния телевизионен хит „MasterChef”. Строгото, но справедливо жури – Петър Михалчев, Андре Токев и Виктор Ангелов са подготвили взривяващи сетивата предизвикателства за зрители и участници в най-голямата кухня на България.

На 6 март bTV ще зарадва зрителите с петия юбилеен сезон на “Master-a” сред телевизионните формати за таланти – „България търси талант”. Шоуто, което влезе в Книгата на Гинес като „Най-успешния светове телевизионен риалити формат”, ще влезе в дома на зрителите с нова енергия, нови таланти и ново жури в състав – Михаела Филева, Асен Блатечки, Ицо Хазарта и Любен Дилов-син.

На 10 март своя телевизионен дебют в ефира на bTV ще направи и най-новият формат в програмата на медиата – първото по рода си социално риалити „Бригада нов дом”. Чрез него зрителите ще станат съпричастни на емоциите, несполуки и тревогите на обикновени хора, но фокусът ще бъде насочен към позитивната и динамичната промяна в живота им. Телевизионният проект ще показва щастливите мигове и ще чертае ново бъдеще за участниците в него. Предаването се реализира от продуцента на MasterChef - Constantin Entertainment, а водещ е очарователната Мария Силвестър.

11 март, петък, е запазен за “Master-a” на българските сериал – „Столичани в повече”. В 10 сезон на комедийната семейна драма освен обичаните актьори участие ще вземат и Мастър Стефан Данаилов, Георги Кадурин, Шкумбата и други.

Освен Master-a сред българските сериали, bTV ще предложи на вниманието на зрителите и най-доброто от световните сериали в момента. Само два месеца след световната си телевизионна премиера в MTV хитовият фентъзи сериал Хрониките на Шанара(The Shannara Chronicles) ще завладее ефира на bTV и сърцата на зрителите у нас. Българската премиера на мегапродукцията е на 5 март, събота, от 20.00 часа.

Първият уикенд на месец март ще даде началото и на специалните дни, посветени на Мастърите в българското кино. Всеки неделен следобед от 15.00 часа зрителите ще имат възможност да се насладят на едни от любимите български комедии като „Дами канят”, „От нищо нещо”, „Бон шанс, Инспекторе”, „Вилна зона”, „Господин за един ден”, „Топло”, „Матриархат” и др., в които участват звездите Невена Коканова, Катя Паскалева, Катя Чукова, Велко Кънев, Павел Поппандов, Георги Георгиев – Гец, Георги Русев, Стефан Данаилов, Цветана Манева, Наум Шопов, Константин Коцев, Стоян Стойчев, Георги Черкелов, Татяна Лолова, Стоянка Мутафова, Тодор Колев и др.