.

 

Шестнайсет от феновете на MasterChef по bTV ще оценяват вкуса на успеха

Шестнайсет от най-запалените фенове на кулинарното шоу MasterChef по bTV спечелиха възможността да оценят таланта на претендентите за престижната титла и голямата награда от 100 000 лева. Те бяха избрани сред близо 500 души, които се включиха във Facebook играта на шоуто и доказаха, че не само са проследили в детайл гладиаторските битки за съвършения вкус в двата сезона, но и познават от близо топ-готвачите, преминали през академията на гурме експертите Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев. 

Шестнайсетте MasterChef фенове, които ще станат част от любимото кулинарно шоу на България,  са избрани на произволен принцип сред отговорилите правилно на страницата на предаването във Facebook - https://www.facebook.com/BG.MasterChef/ - какви са предишните професии или занимания на финалистите от сезон 2 – Севда Димитрова, Евгени Йорданов, Калоян Денков, Георги Ангелов и Йоана Тодорова, преди да запишат имената си в историята на шоуто. Те ще бъдат специални гости в ресторанта на MasterChef и ще определят победителите в една от отборните битки, като опитат кулинарните шедьоври на двата отбора и определят своя фаворит пред камерите на MasterChef. 

Третият сезон на любимото кулинарно шоу MasterChef ще стартира на 27 февруари от 21:00 часа по bTV с неочаквани изненади в регламента на играта. Зрителите на bTV ще станат свидетели на още по-напрегната и амбициозна битка между най-добрите хоби готвачи, които ще преминат „отвъд границите на възможното”, за да впечатлят Виктор Ангелов, Андре Токев, Петър Михалчев и най-верните си фенове, които ще ги подкрепят в кулинарния спектакъл на най-добрия вкус.