.

 

Симеон, Елена и Аврам разкриват пъстрите претенденти в новия сезон на MasterChef по bTV

Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев готвят взривяващо сетивата второ издание на любимото кулинарно шоу на България от 1 март в 21:30 часа  

На специален, взривяващ сетивата обяд в най-големия ресторант в България, финалистите от първия сезон на MasterChef по bTV разкриха какви ще бъдат второто поколение хоби-готвачи. Победителят в любимото кулинарно шоу в родния телевизионен ефир – Симеон Червенков, и неговите подгласници – Елена Петрелийска и Аврам Големечков, признаха, че са се запознали с някои от своите последователи и с нетърпение очакват да видят на какво са способни те от 1 март в 21:30 часа.

Сред най-колоритните истории, впечатлили Симеон, Елена и Аврам, се откроиха тези на полицайка в ГДБОП, учител по география, вдъхновен за изкуството на кулинарията от своите ученици-готвачи, бивш „заложник” на хазарта, носителка на титлата Мис бикини, успешен модел в Италия, както и 23-годишна ромка, която идва с цял оркестър за подкрепа. Те разкриха, че провокативната Мариела Нордел ще се завърне в мъжки облик, но един от претендентите за титлата е квестор в Народното събрание и разчитат той да съблюдава реда в кухнята на MasterChef.

Строгото и справедливо жури, от своя страна, обеща, че участниците във втория сезон на MasterChef ще задоволят не само глада на зрителите, но също така и тяхното любопитство, естетични нужди и емпатия. Богатата политра от житейски истории и пъстри персонажи e гарнирани с огромна доза кулинарен талант, който ще взриви всички сетива. Виктор Ангелов, Андре Токев, Петър Михалчев подчертаха, че храната може да бъде просто жизнена необходимост, но в MasterChef тя е много повече – тя е истинско изкуство – като танц между печките, като мелодия от звуците на бързо кълцане, като картина в чиния, като мотив за приятелство и конкуренция. Това е шоуто за страст, прецизност и въображение. Но най-вече, това е любимото кулинарно риалити, дори за тези, които не готвят и не гледат телевизия. Започваме на 1 март от 21:30 часа по bTV!