.

 

Специален клас за шампиони и недопустими провали в MasterChef България

Гледайте тази вечер - 18 март, от 21:30ч. по bTV

Тази вечер - 18 март, от 21:30 часа в MasterСhef България двама кулинарни шампиони ще влязат в майсторския клас на професионалистите, за да получат частен урок преди да се изправят в оспорвана битка за имунитет. Досегът до висшия пилотаж в кухнята ще дава възможност на участниците да усвоят специфични техники и умения в приготвянето на класически и авангардни ястия с особено внимание към детайла.

Първият урок ще предстови шеф Виктор Ангелов – равиоли с гъби и маслен сос. Дали обаче претендентите за титлата MasterСhef ще проследят внимателно етапите, ще вземат предвид рисковете, ще се доверят на опита и строгия план или на бързината и импровизацията, за да постигнат резултата на ментора си, зрителите ще разберат тази вечер от 21:30 часа по bTV.



Първият стрес тест в MaterChef ще изпрати един от тримата, предсавили се най-зле на предишното изпитание, на елиминации. Състезателите виждат възможност дори и в най-сложните предизвикателства и са решени да защитят мястото си в професионалната кухня. За 60 минути те ще трябва да приготвят на пръв поглед лесно ястие, което може да се превърне в истински шедьовър от вкусове с точната рецепта или в пълен провал при неправилна преценка.   

Самоувереността ще изиграе лоша шега на един от тях, бързата и адекватна реакция на друг с план Б ще бъде оценено от Андре, Виктор и Петър, а третият ще обвинява сурово себе си за грешната преценка на времето и недоизпеченото ястие. Кой ще продължи напред към титлата първият шеф на България и наградата от 100 000 лв - гледайте тази вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV.