.

 

Стефан Стефанов с пухкави млечни изкушения в „Мастъри в кухнята” – в понеделник след 10 часа в „Преди обед” по bTV

В понеделник в поредицата „Мастъри в кухнята”  забавният кулинар Стефан Стефанов  ще предложи на зрителите на „Преди обед” по bTV рецепта лека рецепта от млечни продукти с хрупкава изненада – суфле от сирена, катък и картофени рьощи. „Капията” в кухнята е събрал своите приятели Симеон Червенков и Аврам Големечков, за да приготвят безместните изкушения на достъпни цени и да поговорят за традицията на българските сватби.   

Като горд софиянец, Аврам ще се заеме с бързия и апетитен катък по шопски с печени чушки, а победителят в първия MasterChef България ще покаже интересна и функционална алтернатива на стъргането. Междувременно Стефан ще сподели със зрителите на bTV, че за собственото си брачно тържество се е доверил на грузинската и арменска кухня и е получил страхотни отзиви за шашлиците, вкусната сланинка и солени краставички.

Коя е тайната на винаги получаващото се суфле,  как можем да трансформираме популярния сос Бешамел в пухкава фантазия и ревниво ли пазят тайните съставки на рецептите си тримата приятели,  зрителита на bTV ще видят този понеделник  в „Преди обед” и „Мастъри в кухнята”.