.

 

Страст, амбиция и нови модни линии на снимачната площадка на кулинарното шоу MasterChef по bTV

За втора поредна година екипът на кулинарното шоу MasterChef по bTV се впусна да търси най-добрия хоби готвач, достоен за престижната титла и голямата награда от 100 000 лева. Но освен високите дози прецизност и въображение в изкуството на готвенето, на снимачната площадка се вихрят горещи страсти, амбиция, налагат се модни тенденции и има много смях.

По време на търсенето на уникалния вкус Chef Петър Михалчев удостои с топла прегръдка повдигащата фундаментални въпроси Офелия, а междувременно председателят на журито – Виктор Ангелов насочи вниманието си към „крачето” й, обяснявайки основни „касапски” похвати. Самураят в кухнята сподели пред участниците афинитета си към екзотични домашни любимци, към които с радост би добавил дори кондор, докато Chef Андре Токев даваше безценни кулинарни съвети на състезателите.

Но и амбициозните кандидати за титлата MasterChef не изпускат шанса си да впечатлят професионалистите с провокации или уникални история. Една от дамите, преминала първоначалните кастинги, подчерта, че за първи път в MasterChef й се налага да готви облечена. Млад мъж заяви, че в кухнята на шоуто се чувства като пред платно за рисуване, но и като на ринг, затова се подготвя за съревнованието с кратки боксови тренировки. С отдадеността си към добрата храна и желанието си за победа се откроиха двама бъдещи татковци, които доброволно ще се откажат да станат свидетели на раждането на първородните си наследници, за да защитят престилката на MasterChef.

Във второто издание на любимото телевизионно шоу на младите, хоби готвачите, решили да направят крачката от домашната кухня към професионалната сцена на MasterChef създадох и нова модна линия. Освен предпочитаните от участниците кожени панталони, високи токове и ризи, зад кухненските плотове се появиха и уникални, ръчно изработени кецове с кулинарни мотиви. Логото на MasterChef украси нежните дамски ръце в най-голямата кухня на България, въплътено като основен акцент в техния маникюр.